Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont-rendszer a familymarkt.hu webshopban

Hogyan működik a hűségpont-rendszer? 

A hűségpontokat csak a www.familymarkt.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Hűségpontokat gyűjteni kizárólag az internetes felületen leadott rendelés és vásárlói regisztráció során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tudsz hűségpontokhoz jutni. Kérjük, regisztrálj, hogy hűségpontokkal jutalmazzunk vásárlásaid után.

Hogyan gyűjtheted a pontjaid?

Minden vásárláskor a termékek után hűségpontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhatsz vagy folytathatod tovább a pontgyűjtést. A pontokat az akciós és teljes áru termékekre is be tudod beváltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem írunk hűségpontot jóvá.

Meddig használhatod fel a pontokat?

A hűségpontokat egy évig, (365 napig) gyűtheted, melyet a termék futárnak történő átadás napján írjuk jóvá, innentől folyamatosan gyűjtheted és felhasználhatod. Egy év után a fel nem használt pontok automatikusan  törlődnek. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről az adott termék oldalán kapsz tájékoztatást.
Minden termékek minden 100Ft-ja után kapsz 1 pontot, akciós termékeknél is ugyanennyi pontot írjunk jóvá. Fontos, hogy a hűségpontok Ft-ra váltott értéke időnként változhat. A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri, vagyis 1 pont = 1 forint. Javasoljuk, hogy figyeld akcióinkat, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot postáztuk. ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának "Teljesítve, futárnak átadva" állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjaid összeadódnak, amit részben vagy egészben, egy éven belül bármikor felhasználhatsz. Pontjaid egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓKOM menüpont alatt kapsz tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN a FIZETÉSI MÓD menüpont alatt válthatod be. Előző vásárlások alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudsz érvényesíteni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat

Abban az esetben, ha a megrendelt csomagod nem veszed át és az visszaküldésre kerül, az összes pontját töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Ne feledd! Iratkozz fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphatsz akcióinkról, így a pontok értékének növeléséről is.

Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

Üdvözlettel:

Familymarkt Online webáruház csapata

Árukereső.hu