Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás információk

Hogyan fizethetsz az online áruházban?

https://www.familymarkt.hu/ webshopban leadott megrendelések kétféle módon fizethetők ki:

- rendeléskor banki átutalással. A rendelés visszaigazoló e.mailben a szükséges banki adatokat elküldjük

- utánvétel esetében a futárnál készpénzben vagy bankkártyával, FOXPOST automatáknál kizárólag bankkártyával.

Hogyan kapod meg a megrendelt terméket? 

- Háztartási nagygép, televízió rendelésekor: KOVA transz futárai szakszerűen fogják a megrendelt terméket kiszállítani. A kiszállítási díjban a következő szolgáltatások vannak: 

  • a megadott címre, a lakásba, emeletre az általad megadott rendeltetési helyre szállítják. Kérésre a terméket a helyére teszik, legyen szó konyháról, fürdőszobáról.
  • régi, működésképtelen, már nem használt háztartási gépét díjmentesen elszállítják. Az ilyen igényét, kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatba beírni. A szolgáltatás díjmentes. Kérjük a régi készüléket hálózatról lekötve, kitakarítva, leolvasztva átadni a Futároknak. Ellenkező esetben az elszállítást megtagadhatják.
  • Az új készülék csomagolóanyagát futár Kollágák nem szállítják el. 
  • Okmánykezelés: futár Kollágák telefonján elektronikus úton történő aláírás 

A kiszállítási időpontot a kiszállítást megelőző munknapon délutáni órákban diszpécser szolgálat egyezteti.

- Háztartási kisgépek, fej-fülhallgatók, autórádiók és kisméretű és súlyú termékek esetében: 0,1-1,0 kg súlyig FOXPOST automatába, illetve GLS házhozszállítással is kérhető, a FOXPOST automatánaá kizárólag bankkártyával tudja a termékeket átvenni. A GLS futárnál készpénzben, illetve bankkártyával is fizethető a számla végösszege. A FOXPOST automatái általában bevásárlóközpontokban, központi helyen találhatóak. Az átvétel kényelmesen, akár a napi bevásárlással is összeköthető. Illetve /GLS  házhozszállítás is kiválaztható a megrendeléssel egyidejűleg.

- Háztartási kisgépek, porszívók, szépségápolási termékek, fej és fülhallgatók, audió berendezések, mikrohullámú sütők:  0,1-14,9 kg súlyig GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontra szállítással, amely kényelmes, gyors és megbízható. A futárnál készpénzben, illetve bankkártyával lehet fizetni. Egyes csomagpontokon bankkártyás fizetés is lehetséges. Erről a rendelés folyamán tudsz tájékozódni az átvételi lehetőségeknél.

További információk és tájékoztató az alábbi linken érhető el:

https://www.familymarkt.hu/fogyaszto-barat

 

 

 

Árukereső.hu