Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás információk

Hogyan fizethetsz az online áruházban?

https://www.familymarkt.hu/ webshopban leadott megrendelések kétféle módon fizethetők ki:

- rendeléskor banki átutalással. A rendelés visszaigazoló e.mailben a szükséges banki adatokat elküldjük

- utánvétel esetében a futárnál készpénzben vagy bankkártyával, FOXPOST automatáknál kizárólag bankkártyával.

Hogyan kapod meg a megrendelt terméket? 

- Háztartási nagygép, televízió rendelésekor: KOVA transz futárai szakszerűen fogják a megrendelt terméket kiszállítani. A kiszállítási díjban a következő szolgáltatások vannak: 

  • a megadott címre, a lakásba, emeletre az általad megadott rendeltetési helyre szállítják. (Jelenlegi járványügyi helyzet miatt jelenleg csak az ingatlan ajtóig szállítunk)
  • régi, működésképtelen, már nem használt háztartási gépét díjmentesen elszállítják. Az ilyen igényét, kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatba beírni. A szolgáltatás díjmentes. (amennyiben az ingatlan ajtajában átadásra kerül)
  • Célunk, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés kockázatát, ezért kollégáink a termékeket nem csomagolják ki és a csomagoló anyagot sem szállítják el.
  • Az elektronikai hulladékot elszállítjuk, amennyiben azt szállítható állapotban az ingatlan ajtaja elé előzetesen kikészítették.
  • Okmánykezelés: nem a vásárló írja alá a címiratot, hanem bediktálja (és felmutatja) a sofőrnek az átvevő a nevét és a személyi okmány számát, az kerül az aláírás helyére (futár által odaírva).

Az átvevőket kérjük, hogy minden esetben tartsák be az alábbi szabályokat a kézbesítés során:

  • Kérjük az átvevőt, hogy a szállítóval való találkozás teljes időtartama alatt viseljen maszkot!

  • Kérjük, hogy ügyeljen a távolságtartásra. 

A kiszállítási időpontot a kiszállítást megelőző munknapon délutáni órákban diszpécser szolgálat egyezteti.

- Háztartási kisgép, fej-fülhallgatók, autórádiók és kisméretű és súlyú termékek esetében: 0,1-3 kg súlyig FOXPOST automatába is kérhető, ebben az esetben kizárólag bankkártyával tudja a termékeket átvenni. A FOXPOST automatái általában bevásárlóközpontokban, központi helyen találhatóak. Az átvétel kényelmesen, akár a napi bevásárlással is összeköthető. Illetve Fürgefutár/GLS  házhozszállítás is kiválaztható a megrendeléssel egyidejűleg.

- Háztartási kisgép, barkácstermékek, szépségápolási termékek, fej és fülhallgatók, audió berendezések, mikrohullámú sütők:  0,1-20 kg súlyig GLS házhozszállítással vagy GLS csomagpontra szállítással, amely kényelmes, gyors és megbízható. A futárnál készpénzben, illetve bankkártyával lehet fizetni. Egyes csomagpontokon bankkártyás fizetés is lehetséges. Erről a rendelés folyamán tudsz tájékozódni az átvételi lehetőségeknél.

További információk és tájékoztató az alábbi linken érhető el:

https://www.familymarkt.hu/fogyaszto-barat

 

 

 

Árukereső.hu