Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amica BK3185.4DFCAA beépíthető hűtő

200.190 Ft
Áruházunk hivatalos márkaforgalmazó. A termék gyártója:
A legolcsóbb választható országos kiszállítási díj ennél a terméknél: 7.999 Ft
Az átvételt megelőző munkanapon a futárcég egyeztet Veled átvételi időpontot. A várható érkezési nap: 2024. január 23.
Szerezhető hűségpontok: 2002
Elérhetőség: Nincs raktáron
Nem értékelt
Vedd meg már ma és fizess később! Rendeléskor válaszd a MBH Bank áruhitelt! Gyors, kényelmes online ügyintézés, sorbanállás nélkül igényelhető

Vásárlóink mondták rólunk. Vélemények, visszajelzések webshopunkról

Részletes terméktulajdonságok

FRESHZONE

Szeretné, hogy a hús és a hal hosszabb ideig friss maradjon? Tárolja őket a FreshZone tartályban! A belső hőmérséklet 0–3°C, ezért ideális hely olyan termékek tárolására, amelyek különleges körülményeket igényelnek - például a hús és a hal. Az íz, illat és a tápanyagtartalom hosszabb ideig megmarad! Csökkenti az élelmiszerek pazarlásának kockázatát, és időt takarít meg, mivel most ritkábban vásárolhat!

AIRFLOW

Nem tudja, melyik polc rendelkezik a legjobb tárolási feltételekkel a termékeihez? Most ... mindegyik! A hűtőszekrény állandó légáramlásának fenntartásával az AirFlow rendszer ugyanazt a hőmérsékletet biztosítja az Ön számára a hűtőszekrény teljes egészében. Kerülni fogja a termékek fagyasztását a hátsó falnál. Ilyen körülmények között a termékek hosszabb ideig frissek, és Ön... pénzt takarít meg!

NOFROST

Ön kedveli a hűtő kiolvasztását? Ha nem, akkor soha többé nem kell újra megtennie! A Total NoFrost technológia folyamatosan szabályozza a páratartalmat a fagyasztóban, ami azt jelenti, hogy nincs dér a belsejében. És a dér hiánya azt jelenti, hogy nem kell kiolvasztani! A NoFrost azonban nagyobb higiéniát és hosszabb frissességet jelent a termékeknél is, mivel a fagyasztó állandó hőmérséklete minimalizálja a baktériumok szaporodásának kockázatát. Nem kell semmit tennie, és kényelmesen takaríthat meg pénzt!

A++ ENERGIAOSZTÁLY

Nem szereti a magas villamosenergia-számlákat? Válassza meg bölcsen az energiaosztályt! Ne feledje, hogy a hűtőszekrény egész évben működik - a nap 24 órájában -, és működésének minden másodperce potenciális megtakarítást jelent Önnek. Az energiafogyasztás csökkentésével a környezetet is óvja. Az energiafogyasztás csökkentésével óvja a környezetét. Megtakarítás és környezetvédelem egyben!

ECO FUNKCIÓ

Nem akar túlfizetni az elfogyasztott energiáért? Használja az Eco funkciót! Ez a hűtő hőmérsékletét automatikusan 4°C-ra, a fagyasztóét pedig -18°C-ra állítja be - ezek a hűtés és fagyasztás optimális körülményei, miközben csökken az energiafogyasztást. Ön megtakarít, és mellesleg környezetbarát.

SIMPLE INSIDECONTROL

A tökéletesen berendezett konyha ötvözi a kényelmet a stílussal. Ezért a Simple InsideControl elektronikus vezérlésű hűtőszekrények kezelőpanele a hűtőszekrény belsejében található. Kényelmesen beállíthatja a hűtőszekrény beállításait, ízléses megjelenése pedig tetszetős. A szükségtelen elemek hiánya a készülék homlokzatán ergonómiát és eleganciát biztosítanak!

GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGTÁROLÓ REKESZ

A gyümölcs és zöldség tároló fiókok nagyon hasznos megoldást kínálnak. Lehetővé teszik különböző gyümölcs- és zöldségfélék rendezett tárolását. Továbbá megakadályozzák az erős illatok szétterjedését a hűtőben.

NYARALÁS FUNKCIÓ

Ha hosszabb ideig távol van, de a hűtőszekrény továbbra is teljes kapacitással működik, és feleslegesen fogyaszt energiát? Már nem! A Amica hűtőszekrényekben található Nyaralás funkció lehetővé teszi, hogy energiatakarékos üzemmódba kapcsolja a hűtőszekrényt, amikor hosszú időre otthagyja otthonát. A hőmérséklet megfelelően alacsony marad, így elkerülhetők a rossz szagok, amelyek a hűtőszekrény hosszú ideig tartó kikapcsolása után jelentkezhetnek. Az energiafogyasztás szintén észrevehetően alacsonyabb lesz, mint a normál hűtési módban. A Nyaralás funkció bekapcsolása nem érinti a fagyasztórekeszt, ezért az alacsonyabb hőmérsékleten tárolt készletei biztonságban maradnak. Nyaralás közben Ön... pénzt takaríthat meg!

SZUPERHŰTÉS FUNKCIÓ

Fogadás? Vendégeket vár? Ha egyszerre több terméket kell lehűtenie, használja a Szuperhűtés funkciót! Ennek köszönhetően egyszerre gyorsan hűthet nagyszámú terméket. Miért olyan fontos ez? Mivel minél rövidebb ez a folyamat, annál hosszabb ideig tartják meg a termékek frissességüket és tápértéküket. És az energia optimális felhasználásának köszönhetően... költségei is csökkennek. Kényelmesebben, egészségesebben és gazdaságosabban!

SZUPERFAGYASZTÓ FUNKCIÓ

Több ételt készít, és le akarja fagyasztani későbbre? A Szuperfagyasztó funkció lehetővé teszi, hogy felkészítse a készüléket nagymennyiségű termék egyidejű gyors fagyasztására. Miért olyan fontos ez? Mivel minél rövidebb ez a folyamat, annál hosszabb ideig tartják meg a termékek frissességüket és tápértéküket. És az energia optimális felhasználásának köszönhetően... költségei is csökkennek. Kényelmesebben, egészségesebben és gazdaságosabban!

MEGEMELT HŐMÉRSÉKLET RIASZTÁS

Meghibásodás és áramszünet? Az áramellátással kapcsolatos problémák hőmérsékleti változásokat okozhatnak a hűtőszekrényben, és maga a készülék számára az ilyen ingadozások nagyon kedvezőtlenek lehetnek... Szerencsére a megemelt hőmérséklet riasztás fény- és/vagy hangjelzéssel értesít, amikor a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban a hőmérséklet meghaladja a kritikus szintet. Ily módon nem engedi, hogy a tárolt termékek elromoljanak, elkerüli a jegesedést és a fagyást - azaz a leolvasztást - és a szükségtelen energiafogyasztást! Komfort, kényelem és megtakarítás!

NYITOTT AJTÓ RIASZTÁS

Kinyitja a hűtőszekrényt, kivesz valami finomat, becsukja az ajtót és... egy óra múlva látja, hogy az ajtó nyitva van! Mennyi energiát pazarolt el? Hány termék ment tönkre? Túl sok ... A Amica hűtőszekrényeinek nyitott ajtó riasztásával ilyen történetek soha többé nem fordulnak majd elő! Ha az ajtó több mint 90 másodpercig nyitva van, egy fény- és/vagy hangjelzés aktiválódik, amely csak a hűtőszekrény bezárása után kapcsol ki. Az Ön számára ez nem csak kényelem, hanem megtakarítás is. Elkerülheti a hűtőszekrényben tárolt termékek elromlását, a készülék fagyosodását és a leolvasztás szükségességét.

UNIVERZÁLIS AJTÓ J/B

Túl hangos a hűtőszekrénye? És valószínűleg túl sok energiát fogyaszt? Természetesen ez nem egy inverteres kompresszorral felszerelt Amica hűtőszekrény! Különleges kialakítása azt eredményezi, hogy a készülék sokkal kevesebb energiát fogyaszt, és a zajszintje minimálisra csökkentett. Csendesebben, olcsóbban, környezetbarátabban!

LED VILÁGÍTÁS

A természettel való törődés és az elegancia egyben? Ezek a Amica hűtőszekrények! A hűtőszekrénybe szerelt LED diódákkal mindent jobb fényben láthat! A LED technológia használatával Ön óvja a környezetet és a pénztárcáját, mert kevesebb energiát fogyaszt. És ha értékeli a jó dizájnt, akkor tetszeni fog a fehér fény eleganciája... Környezetbarát, gazdaságos és stílusos!

AUTOMATIKUS KIOLVASZTÁS

Többé nem pazarolja az időt és az energiát a hűtő kiolvasztásához! A Amica hűtőszekrények automatikus kiolvasztása azt jelenti, hogy a dér megolvad és a kompresszorkamrában lévő tartályba áramlik, ahol azután elpárolog. És mivel nincs dér, akkor már nem kell semmit sem kiolvasztania, aminek köszönhetően több ideje van saját maga és szerettei számára.

SAFETY GLASS

Nem tudja, hogy a hűtőszekrény polcai jó teherbírásúak-e? Nyugodjon meg! A Amica hűtőszekrények belsejében SafetyGlass technológiát alkalmazunk - a polcok edzett üvegből készülnek, amely nemcsak növeli keménységüket és csökkenti a törékenységüket, hanem biztosítja a biztonságot is. Mert még ha a polc el is törik, nem fog kis darabokra szétesni. Biztonságos még a nehezebb súly esetén is!

DOORSHELF

Problémája van a kedvenc lekvárja megtalálásával a hűtőben? A különféle polcokon szétszórt kis termékek nem segítenek a használat kényelme szempontjából? Ezért is a Amica hűtőszekrények DoorShelf-el vannak felszerelve – egy erkélykészlettel, amely ideális a kisebb tárgyak, üvegek vagy palackok biztonságos tárolására. Most már mindig tudni fogja, hogy mi hol van - és állandó és kényelmes hozzáféréssel rendelkezik hozzá. Rend és kényelem, ez az amit szeretünk!

CHILLZONE

Bár tudja, mi van a hűtőben, de azt nem, hogy finom-e még? Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy az étel mindig friss marad? Tartsa a ChillZone tárolóban! Páratartalom-vezérlő csúszkával van felszerelve, hogy az ételek tovább megőrizzék ízüket, aromájukat és tápértéküket! Mivel a hűtőegység legalsó részére van elhelyezve, így a hűtő más részeihez képest itt legalacsonyabb a hőmérsékletet, ennélfogva a termékek frissessége tovább megmarad! Tiszta kényelem és megtakarítás!

Ezt a hűtőszekrényt prémium kiszállítással visszük házhoz

          

Kiszállítási idő megrendelés visszaigazolása után:

Budapesti címre:          2-3 munkanap
Nem budapesti címre:  3-4 munkanap


Mi történik megrendelés után? Hogyan kapod meg a megrendelt termékedet és hogy történik az átadás:

A rendelés visszaigazolása után megkezdjük a szállítás megszervezését. Az átvétel egyszerű és biztonságos, nincs más dolgod, mint a futárok diszpécsérének e-mail üzentét figyelni, amelyben az átvételi időpontot egyeztetik Veled. Az egyeztetés a kiszállítást megelőző munkanapon, délutáni órákban történik. Az egyeztetések telefonon is lehetségesek.

A futárok minden esetben 2 vel viszik ki a megrendelt háztartási nagygépeket és átadáskor a terméket kibontják és az általad kijelőlt helyre teszik. Ekkor lehet meggyőződni a sértetlenségről, a termék épségéről. Amennyiben csak kiszállítást rendeltél, a beüzemelésről Neked kell gondoskodnod. 

Az átvélel során kérjük alaposan nézd meg a termékedet, nincs esetleg sérülés, látható hiba a készüléken. Amennyiben a készüléket rendben találtad, utánvételes megrendelés esetén a futároknak tudsz készpénzben vagy bankkártyával is tudsz fizetni. Amennyiben előre rendezted utalással a számlát, nincs további dolgod. A számlát az átvétel vagy a megelőző napon a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük. A spam mappádba esetleg bekerülhet. Ezt is ellőrizd le, ha a számlát nem találod.

Amennyiben régi, működésképtelen leadandó készüléked van, kérjük minden esetben előre jelezd számunkra. A futárok csak ebben az esetben tudják elszállítani. Kérjük, a régi készüléked legyen minden esetben a hálózatról (áram, víz, gáz) lecsatlakoztatva és szállítható állapotban. (tiszta, száraz állapotban) Az elszállítás csak ebben az esetben lehetséges.

 

Vásárlói visszajelzések a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Nézd meg hasonló termékeinket is. Rendelj nálunk online áron, gyors, országos szállítással.

Raktáron

Gorenje RBI4182E1 beépíthető egyajtós hűtőszekrény

Áruházunk hivatalos márkaforgalmazó. A termék gyártója: Gorenje
Az átvételt megelőző munkanapon a futárcég egyeztet Veled átvételi időpontot. A várható érkezési nap: 2023. december 08.

Egyajtós beépíthető hűtőszekrény F (A++) energiaosztály

  • 29 literes fagyasztórekesszel, megváltoztatható ajtónyitás
  • Hűtőtér űrtartalom: 251 liter, fagyasztó térfogat 29 liter
  • Méretek (SZx M x M): 54 × 177,2 × 54,5 cm
188.090 Ft
Raktáron

Samsung BRB26615FWW/EF beépíthető alulfagyasztós hűtő

Áruházunk hivatalos márkaforgalmazó. A termék gyártója: Samsung
Az átvételt megelőző munkanapon a futárcég egyeztet Veled átvételi időpontot. A várható érkezési nap: 2023. december 08.
215.390 Ft
Raktáron

Gorenje RKI2181A1 alulfagyasztós beépíthető hűtőszekrény

Áruházunk hivatalos márkaforgalmazó. A termék gyártója: Gorenje
Az átvételt megelőző munkanapon a futárcég egyeztet Veled átvételi időpontot. A várható érkezési nap: 2023. december 08.

Alulfagyasztós beépíthető hűtőszekrény F energiaosztály

  • fagyasztó: 3,5 kg/ 24 óra, 2 fiókos, LED kijelző 
  • Hűtőtér térfogat: 187 liter, fagyasztó térfogat: 71 liter
  • Méretek:magasság: 177,2 cm, szélesség: 54,0 cm, mélység: 54,5 cm
218.190 Ft
1
Raktáron

Gorenje RKI419FP1 alulfagyasztós beépíthető hűtőszekrény

Áruházunk hivatalos márkaforgalmazó. A termék gyártója: Gorenje
Az átvételt megelőző munkanapon a futárcég egyeztet Veled átvételi időpontot. A várható érkezési nap: 2023. december 08.

alulfagyasztós beépíthető hűtőszekrény F energiaosztály

  • CrispZone zöldség rekesz páratartalom szabályozással, FreshZone firssentartó rekesz,
  • Űrtatalom: 225liter hűtőtér, 75liter fagyasztótér,
  • Méretek: 193,7x540x540mm,
219.690 Ft

Facebook kommentek

Árukereső.hu