Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan tisztítsuk főzőlapunkat?

Hogyan tisztítsuk főzőlapunkat?

Az üvegkerámia főzőlapok egyre népszerűbbek a konyhákban. Koszos és égett felületű lapok nem csak zavaróak, de a működési idejük is jócskán lerövidül.  Az alábbiakban a tiszítással kapcsolatban adunk hasznos tanácsokat

Ha a főzőlapon szennyeződést megtapadt a szennyeződéseket távolítsa el

Üveg főzőlap tisztításához:

- Várja meg amíg a lap kihül. 

- Puhaszivacs, törlőkendő 

- Permetezze a tisztítószert egy puha, kerek nyílású szivacsra, hogy elősegítse a kiváló tisztító hatolást, és törölje le az összes szennyeződést a főzőlapról oda-vissza, miközben határozottan lenyomja. Ha van olyan nehezen elérhető sarok, ahonnan el kell távolítani a szennyeződéseket, próbálja meg speciális tisztító-kaparó eszközzel.

Az üveglapok nagyon könnyen szennyeződnek, ezért rendszeresen tisztítani kell őket puha szivaccsal és tisztítószerrel.

1. Nedvesítse meg a szivacsot a tisztítószer keverékkel, majd először törölje le a főzőlapról a laza szennyeződést.

2. Adjon hozzá egy kis karcmentes tisztítószert

3, Lazán, simitsa végig a lapot.

A puha szivacsok a legjobbak az üveg tisztítására. Gyűjts össze egy nedves puha szivacsot, tisztítószert és egy tiszta ruhát. Ügyeljen arra, hogy a szivacs ne legyen túl nedves, hogy elkerülje a víz lecsapódását az üveg főzőlap felületére, de elég erősen ahhoz, hogy lesúrolja a tisztítandó erületeket.

Táávolítsa el a foltokat a főzőlapról – törölje át a szennyezett foltok felé, hogy fizikailag eltávolítsa azokat a felületekről

Csak szódabikarbóna alapú vagy más enyhe mosószert használjon, szappant ne. 

Üvegkerámia lapunk nem szép, ápolt lesz, hanem hosszú életű is.

 

Árukereső.hu