Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kényelmi szolgáltatások a familymarkt.hu webshopban

Kényelmi szolgáltatások a familymarkt.hu webshopban

A familymarkt.hu webshop számos kényelmes és rugalmas szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket a szolgáltatásokat, hogy segítsünk eligazodni az online vásárlás világában.

A familymarkt.hu webshop kényelmi szolgáltatásai

Gyors, országos házhozszállítás minden termékre

A familymarkt.hu webshopban vásárolt termékek gyorsan és megbízhatóan jutnak el az Ön otthonába. Az ország egész területén biztosítjuk a házhozszállítást, így Önnek nem kell aggódnia a távolság miatt. Kényelmesen rendelheti meg a kívánt termékeket, és mi gondoskodunk arról, hogy azok minél hamarabb Önhöz érkezzenek.

Házhozszállítás nagykészülékek esetén

Ha háztartási nagykészüléket vásárol a familymarkt.hu webshopban, akkor is biztos lehet abban, hogy a szállítás gördülékenyen zajlik. A nagykészülékek kiszállítását 2 fős csapatunk végzi, akik díjmentesen viszik fel az eszközt az emeletre. Emellett ingyenesen elszállítjuk a régi, működésképtelen terméket is, hogy Önnek ne kelljen ezzel foglalkoznia.

Kiscsomagos szállítás partnerünkön keresztül

Kiscsomagok esetén együttműködünk az MPL szállítási szolgáltatóval, hogy Ön minél gyorsabban megkapja a rendelt termékeket. Az MPL másnapi kézbesítéssel szállítja házhoz a csomagokat, de lehetőség van csomagpontra, csomagautomatába vagy postán maradó csomagként is kérni a kézbesítést. Így Önnek lehetősége van a legkényelmesebb módot választani a csomagok átvételére.

Egyszerű bekötés és hűtőajtó nyitásirányának megfordítása

A familymarkt.hu webshopban vásárolt mosógép és mosogatógép bekötése is könnyedén megoldható. A kiszállítás során egyszerűen bekötjük az eszközöket, így Önnek nem kell ezzel bajlódnia. Emellett lehetőség van a hűtőajtó nyitásirányának megfordítására is, amelyet szintén a kiszállítás során végezünk el. Ez a szolgáltatás jelenleg Budapesten és Pest megyében érhető el.

Különböző fizetési lehetőségek

A familymarkt.hu webshopban számos kényelmes fizetési lehetőség közül választhat. Online bankkártyás fizetés, utánvétel (készpénz vagy bankkártya a futárnál), előre utalás és MHB Bank által nyújtott áruhitel is elérhető. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fizetési módot.

Kiterjesztett garancia és elállási jog

A familymarkt.hu webshopban vásárolt termékekre kiterjesztett garancia is igényelhető. Ez azt jelenti, hogy a gyári garancián túl további 5 évig biztosítjuk a termék javítását vagy cseréjét. Emellett 14 napos elállási jog is van, amely lehetővé teszi Önnek, hogy meggondolja magát a vásárlást követően. Mindemellett hivatalos magyar garancia, számla és jótállás jár minden vásárolt termékhez.

A familymarkt.hu webshop szolgáltatásai minden igényt kielégítenek, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen az online vásárlás. Bízzon bennünk, és válassza a familymarkt.hu-t!

Árukereső.hu